O marcă originală românească, definită de pasiunea pentru tricotaje.

Într-o lume care pare să fie întotdeauna pe repede-înainte, noi nu suntem preocupați de viteză, ci de crearea unor piese de îmbrăcăminte de calitate, ce nu se vor demoda niciodată.

Lucrăm exclusiv cu producători est-europeni și am ales cu grijă cele mai fine fire de lână Italiană de cașmir, merino, alpaca peruană, mătase și bumbac Pima.
Pasiunea noastră pentru tricotaj se materializează într-o formulă simplă: fiecare piesă Never Oblivion este perfect fabricată în România, cu lână italiană de cea mai înaltă calitate.

Produse Recomandate:

Abonare la Newsletter

Prețuri reduse pentru clienții noștri

gift card

Vremea combinatiilor ispirate cu bugete reduse

Orice pulover achizitionat, din lana extrafina merinos, din alpaca sau din combinatia casmir- lana extra fina merinos, va avea si un cadou consistent ca valoarea si greutate: un sal din fibra de fag, tesut model jacquard, cu mesaj inspirational „Love is the essence”

Ne place armonia si am creat pentru minunatele noastre cliente pachetele Happy Blue, Happy Beige si Happy Bleumarin, la un pret de sarbatoare, doar 499 RON, pentru ca merita sa se alinte cu fibre de casmir, bumbac, matase, lana.

Check them…try them