about never oblivion

Despre

Fiecare moment, fiecare întâmplare și emoție trăită au contribuit la cine ești acum. Never Oblivion înseamnă să nu uiți niciodată cine ești și ce contează pentru tine.

Lumea se reinventează în fiecare zi și trebuie să ne asumăm fiecare o multitudine de roluri pentru a putea evolua. În era inovației, cantitatea de opțiuni care ne înconjoară devine uneori copleșitoare.

Dacă alegerile pe care le facem sunt o extensie a personalității noastre, cum putem face față acestei avalanșe de informații fără să ne pierdem pe drum?
Răspunsul este să te alegi întotdeauna pe tine, cel mai bun model de viață pe care îl poți urma ești tu, cea mai bună versiune a ta.

Cele mai complicate întrebări au, de multe ori, cele mai simple soluții: ia deciziile care sunt urmate de un somn liniștit, vizitează locurile care te fascinau în copilărie, păstrează lucrurile care îți trezesc amintiri fericite, îmbracă-te cu hainele în care te simți bine și nu uita de pasiunile tale.

Never Oblivion este despre pasiunea pentru tricotaje și despre promisiunea de a alege cele mai fine fire de lână. Tricotajele noastre îmbină texturi delicate, formele moderne ale noului mileniu și grația eternă a stilului clasic în piese vestimentare care se lasă purtate cu plăcere, oriunde și oricând.

Ne-ar plăcea, de asemenea, să ne împărtășim gândurile și ideile, vă rog să vizitați blogul nostru INSPIRAȚIE

In perioada

29 decembrie-8 ianuarie

suntem in vacanta, iar comenzile facute in aceasta perioada se vor livra dupa data de

8 ianuarie.

Incepand cu 9 ianuarie revenim cu noi oferte surprinzatoare.