sweater Never Oblivion

Fire

Cașmirul este îndrăgit mai ales pentru textura sa catifelată, însă acest material este și foarte puternic, având o capacitate de izolație termică ridicată. Fibrele firului de cașmir sunt extrem de rezistente și au proprietăți excepționale: îmbrăcămintea își păstrează forma originală după ani întregi de purtare și deși are doar câțiva milimetri grosime, protejează utilizatorii de frig și umezeală chiar și în timpul celor mai dure ierni.

Lâna merino este într-adevăr deosebită: este delicată, fiind potrivită inclusiv pentru pielea sensibilă, oferă protecție UV, are proprietăți anti-bacteriene – deoarece conține lanolină și ține de cald chiar dacă se udă, ceea ce e minunat dacă trebuie să înduri temperaturi foarte scăzute. Această lână este în plus, durabilă și flexibilă, de aceea îmbrăcămintea din merino nu se șifonează și este foarte practică.
Fibrele de lână merino variază mult ca grosime iar unele dintre ele sunt atât de subțiri, încât pot fi împletite cu materiale foarte fine, precum mătasea, rezultând piese vestimentare deosebite prin textura senzuală și delicată.

Alpaca este un tip de lână foarte catifelată și fină, este călduroasă dar permite corpului să respire, fiind astfel potrivită în orice anotimp. Un aspect deosebit este nivelul ridicat de izolație termică pe care îl asigură: în structura fibrei de lână alpaca există mici perne de aer unde se păstrează căldura, astfel că lâna alpaca este foarte călduroasă, absoarbe bine umezeala și este aproape impermeabilă. Este o lână uscată și nu conține lanolină, fiind așadar hipoalergenică în mod natural.

Bumbacul Pima: deși bumbacul este un material foarte popular, puțină lume știe că există tipuri diferite de bumbac, iar Pima este cel mai de preț dintre toate. Fibrele de bumbac Pima sunt clasificate ca ”extra lungi”, ceea ce înseamnă că fiecare fir al florii de bumbac are între 3.4 și 5.1 cm lungime. Aceste fibre lungi dau naștere unui material splendid: nu se șifonează, este foarte puternic și rezistent la decolorare și rupere, dar foarte delicat, mătăsos, excelent chiar și pentru pielea sensibilă.

Mătasea este un material somptuos, adorat pentru calitățile sale unice: excelent izolator termic – păstrează căldura iarna dar este foarte răcoros vara, strălucește și reflectă lumina ca nici un alt material și pentru că se vopsește foarte ușor, poate arăta superb în orice culoare. Cum să nu-ți placă?

Lâna de Yak are câteva lucruri în comun cu alte tipuri de lână: e rezistentă, se poate spăla la mașină, reglează temperatura corpului, e impermeabilă și hipoalergenică, însă din anumite puncte de vedere, se poate spune că excelează, fiind chiar mai catifelată decât cașmirul și mai călduroasă decât merino. Cel mai important, lâna de Yak e durabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător.

In perioada

29 decembrie-8 ianuarie

suntem in vacanta, iar comenzile facute in aceasta perioada se vor livra dupa data de

8 ianuarie.

Incepand cu 9 ianuarie revenim cu noi oferte surprinzatoare.